Ismet Beqiri

Ismet Beqiri

 • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V, VI, VII
 • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian
 • Numri total i votave7,026
 • Më së shumti votaPrishtinë (3,531)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Prishtinë
 • Vendi i lindjes Podujevë
 • Data e lindjes 06.07.1964
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

9 nga 10 seanca

Rangimi: i 5-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

100%

6 nga 6 mbledhje

Rangimi: i 1-ri

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Ismet Beqiri

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi

   Inicimi i legjislacioneve

    Emri Agjenda Plotesim / I Ri Sektori Statusi