Albin Kurti

Albin Kurti

 • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
 • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
 • Numri total i votave143,621
 • Më së shumti votaPrishtinë (29,303)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 24.03.1975
 • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

65%

69 nga 106 seanca

Rangimi: i 36-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

10 nga 10 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 7 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 12/02/2019 Pyet: Ermal shabani Ferizaj

  Përshëndetje deputeti Kurti, pyetja ime ka të bëj me parandalimin e bastorëve, kazinove dhe lojërave elektronike. Kohëve të fundit në Kosovës kanë filluar të hapen shumë bastore ilegale dhe nëse nuk do të ndërrmerren masa ky vend mund të shëndërrohet në një vend kriminal që vjen si rezultat i kësaj veprimtarie. Cila është mundësia që të parandalohet përdorimi i tyre, që të ngrisni zërin për këtë çështje sa më shpejt që është e mundur?

 • 11/02/2019 Pyet: Florim Podujevë

  Përshëndetje deputeti Kurti, pyetja ime ka të bëj me pensionet që Serbia duhet t’ua kthej pensionistëve shqiptarë. Cili është mendimi juaj për këtë çështje, sepse kam ndëgjuar raste nga qytetarë të Kosovës që kanë shkuar në Serbi dhe po i marrin ato pensione. A mendon që një gjë të tillë do ta bëjnë institucionet tona apo duhet ne individualisht t’ia kërkojmë ato Serbisë?

 • 08/02/2019 Pyet: Visar Prishtinë

  Përshëndetje deputeti Kurti, pyetja ime ka të bëj me gjendjen jo të mirë të personave me aftësi të kufizuara. Ne si persona që i takojmë kësaj kategorie kemi mbetur në gjendje jo të mirë nga kjo keqqeverisja, me ç’rast unë si qytetarë i Republikës së Kosovës kam parashtruar kërkesë përmes emailit thuajse tek të gjithë ministrat, por që nuk kam marrë përgjigje nga asnjë. A mundeni ju të ndërmerrni diçka në këtë drejtim në Kuvend?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Albin Kurti

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti