Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 11.05.1987
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

85%

90 nga 106 seanca

Rangimi: e 18-ta

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

95%

21 nga 22 votime

Rangimi: e 9-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: e 4-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 08/02/2019 Pyet: Visar Prishtinë

  Përshëndetje deputetja Haxhiu, pyetja ime ka të bëj me gjendjen jo të mirë të personave me aftësi të kufizuara. Ne si persona që i takojmë kësaj kategorie kemi mbetur në gjendje jo të mirë nga kjo keqqeverisja, me ç’rast unë si qytetarë i Republikës së Kosovës kam parashtruar kërkesë përmes emailit thuajse tek të gjithë ministrat, por që nuk kam marrë përgjigje nga asnjë. A mundeni ju të ndërmerrni diçka në këtë drejtim në Kuvend?

 • 07/02/2019 Pyet: Festim rexha Drenas

  Përshëndetje deputetja Haxhiu, ju përgëzoj për punën e mirë që po bëni! Së fundi keni miratuar Ligjin për Pagat në sektorin publik, por sektori privat vazhdon të jetë shumë problematik. Ne që punojmë në këtë sektor, punojmë me orar të stërgjatur dhe paga që e marrim nuk e kalon shumën prej 180 euro. A keni mundësi të ndërrmerrni ndonjë inciativë brenda Kuvendit për këtë çështje?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Albulena Haxhiu

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti