Arben Gashi

Arben Gashi

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 02.02.1976
  • Kualifikimi Qeverisje Lokale

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

85 nga 106 seanca

Rangimi: i 23-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

7 nga 7 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Arben Gashi

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti