Armend Zemaj

Armend Zemaj

 • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
 • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
 • Numri total i votave7,478
 • Më së shumti votaDeçan (1,181)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Deçan
 • Data e lindjes 13.11.1976
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

94 nga 106 seanca

Rangimi: i 13-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

19 nga 21 votime

Rangimi: i 22-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 08/02/2019 Pyet: Mjeku veterinare Prishtinë

  I nderuar z.Zemaj, kam respekt për punën dhe konstruktivitetin që tregoni në Kuvend marrë parasysh që i përcjellë vazhdimisht seancat plenare. E kam përcjellë edhe seancën kur u votua Ligji për Pagat dhe pyetja ime është kjo: Si ka mundësi që në seancën kur u votua Ligji për Pagat askush nga ju duke ju përfshirë edhe juve nuk keni diskutuar për një kategori e cila është shumë e rëndësishme në ruajtjen shëndetit publik dhe shëndetit të kafshëve në tërë territorin e Republikës së Kosovës, askush nga ju nuk pyeti se përse në këtë ligj nuk gjenden si kategori Mjekët Veterinarë? Me respekt!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Armend Zemaj

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti