Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu-Kodra

 • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
 • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
 • Numri total i votave8,711
 • Më së shumti votaSkenderaj (3,265)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 08.12.1980
 • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

98 nga 106 seanca

Rangimi: e 8-ta

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

29 nga 30 votime

Rangimi: e 6-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: e 4-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 03/02/2019 Pyet: Fatmir Drenas

  Përshëndetje e nderuara deputete znj.Blerta Deliu – Kodra, sipas të dhënave për shpenzimet e deputetëve në udhëtime jashtë vendit, shihet se ju keni pasur shumë udhëtime. Cilat kanë qenë rezultatet e takimeve të realizuara në kuadër të përmbushjes së agjendës Evropiane për Kosovën?

 • 02/02/2019 Pyet: Hajriz Ferizaj

  E nderuara deputete znj.Deliu- Kodra, sa jeni të angazhuar që çështjen e liberalizimit të vizave ta procedoni në agjendën e Këshillit të ministrave të BE-së që mbahet në mars 2019? Dihet që Presidenca e BE-së në gjashtë muajt e parë të këtij viti do t’I kaloj Rumanisë, por në votimin e fundit në PE, shumica e eurodeputetëve rumunë kanë votuar PRO heqjes së vizave, edhe pse Rumania nuk e njeh shtetesinë tonë! A mendoni se me një lobim më aktiv nga ana juaj tek krerët e BE-së ju imponohet Rumanisë vendosja në agjendë e çështjes së vizave? Ju dëshiroj punë të mbarë dhe gjitha të mirat!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Blerta Deliu-Kodra

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti