Danush Ademi

Danush Ademi

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 17.03.1969
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

102 nga 106 seanca

Rangimi: i 4-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

83%

5 nga 6 votime

Rangimi: i 34-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Danush Ademi

PDAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti