Daut Haradinaj

Daut Haradinaj

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Deçan
 • Data e lindjes 01.04.1978
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

86%

91 nga 106 seanca

Rangimi: i 16-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

21 nga 21 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

50%

2 nga 4 pyetje

Rangimi: i 3-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 28/01/2019 Pyet: Burimi Podujevë

  Përshëndetje i nderuar deputet z.Daut Haradinaj, kam respekt për ju dhe familjen e tuaj por desha ta bëj një pyetje. Për prindërit e familjeve të dëshmorve për të cilëve ju ka ndal pensioni i pleqërisë në Kosovë dhe që dy vite ata nuk i gëzojnë këto pensione gjë e cila mendoj që është shumë e padrejtë. Arsyetimi i tyre ka qenë që vetëm një pension është i lejuar që të mirret, ose ai i pleqërisë ose e familjes së dëshmorit. A ka ndonjë ndryshim kur votohet buxheti këtë muaj për këto familje të rëndësishme që kanë dhënë për Kosovën?

 • 13/08/2018 Pyet: Gent Kastrati Kamenicë

  Përshëndetje i nderuar, jam qytetar i komunës së Kamenicës dhe po të shkruaj për një brengë që në të ardhmën mund të mos jetë fare e këndshme. Lajmin për autostradën Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë më së miri e kanë pritur qytetarët e harruar të komunës sonë. I ngazëllyer, unë fillova të shprehë interesim dhe rastësisht në webfaqen: https://www.distancefromto.net, arrij të shoh një plan, i shprehur në hartë, mirëpo papritur pashë dicka që në të ardhmen mund jo vetëm që të shkaktonte pakënaqësi për qytetarët tanë por edhe shpërngulje të mëtejme jashtë Kosovës. Unë nuk arrita të shoh ndonjë pikë hyrëse/dalëse për komunën e Kamenicës, (pikë e cila do duhej të ishtë në Crep). Andaj, i zhgënjyer më këtë fakt, në pamundësi të kontaktit me Ministrin Lekaj, të shkruaj ty me shpresën që do shprehni interesimin mbi këtë problem dhe të merrni masa që mos të na humb shpresa e vetme që kemi për zhvillimin e komunës sonë të ‘prapambetur’. Shpresoj që ajo hartë të jetë e gabuar. Faleminderit!

 • 25/04/2018 Pyet: Gazmend Prishtinë

  I nderuar deputet, kam një pyetje lidhur më Projektligjin për Ndërtimet pa Leje, mos miratimi i tij na ka bllokuar të gjitha ndërtimet pasi që nuk ka mundësi të zhvillohen punimet pa miratimin e këtij ligji. Tash e tri vite jemi në pritje, a mund ta shtyni këtë proces më shpejt përpara. Me respekt!

  27/04/2018 Pas 1 ditëve

  Ligji në fjalë është në procedurë dhe shumë shpejt do të marr epilogun e nevojshëm. Unë besoj që në afatin prej 35 ditë do të përfundoj ligji në fjalë. Respekt!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Daut Haradinaj

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti