Doruntinë Maloku-Kastrati

Doruntinë Maloku-Kastrati

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 17.09.1982
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

83%

88 nga 106 seanca

Rangimi: e 20-ta

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

17 nga 17 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 4-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 12/03/2018 Pyet: Halil Kurmehaj Deçan

    Deputetja Doruntina, kur do të munden personat e verbër, katergoria e parë të mos i nënshtrohen Komisioneve Mediko/Sociale shpesh përderisa ata nuk e dallojnë as dritën nga errësira? Kur personave të verbër do t’iu mundësohet pajisja me libreza të Verbërisë si në vendet e tjera të rajonit dhe të BE- së? A do të ndihmoni që Kushtetuta e Kosovës të zbatohet sa i përket lirisë së asocimit, gjegjësisht që të verbërit të mos detyrohen të asocojnë? A do të ndihmoni që të verbërit të punësohen sipas kualifikimeve e jo sipas listave? Nëse po, si? 

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Doruntinë Maloku-Kastrati

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti