Enver Hoti

Enver Hoti

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 08.10.1966
  • Kualifikimi Emergjenca Civile

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

95 nga 106 seanca

Rangimi: i 12-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

30 nga 31 votime

Rangimi: i 5-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Enver Hoti

NISMA

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti