Fidan Rekaliu

Fidan Rekaliu

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 25.01.1987
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

89%

94 nga 106 seanca

Rangimi: i 13-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

14 nga 14 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 31/01/2019 Pyet: Besart Hoti Rahovec

    Pse nuk po zbatohet Ligji për ndalimin e pirjes së duhanit në vende të mbyllura (kafene, restorante, hotele). Ne që nuk e konsumojmë duhanin po kemi probleme të mëdha. Ju lutem të bëni presion tek Qeveria dhe inspektorët!

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Fidan Rekaliu

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti