Glauk Konjufca

Glauk Konjufca

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

77%

76 nga 99 seanca

Rangimi: i 25-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

23 nga 25 votime

Rangimi: i 18-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 3-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 14/08/2018 Pyet: çlirim Rahovec

    I nderuar z.Glauk Konjufca, çështja që më intereson mua si qytetar i Kosovës është sa i përket Ligjit për regjistrimin e veturave më të vjetra se 10 vite. Njëherë u miratua ligji që thoshte se nuk lejohet regjistrimi i veturave më të vjetra se 10 vite, pastaj u kthye ligji i cili pati polemika. Unë dua ta di konkretisht çfarë po ndodhë me këtë ligj? Ju faleminderit! 

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Glauk Konjufca

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti