Hajdar  Beqa

Hajdar Beqa

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 05.01.1978
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

100 nga 106 seanca

Rangimi: i 6-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

28 nga 28 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 02/02/2019 Pyet: Armend Buleshkaj Istog

    Përshëndetje i nderuar deputeti Beqa, pyetja ime ka të bëj me shërbimin korrektues nuk gjindet në asnjë list në Ligjin për Paga. Jemi duke punuar në këtë institucion dhe kemi mbetur në hije krahasur me institucionet e tjera.

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Hajdar Beqa

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti