Albulena Balaj-Halimaj

Albulena Balaj-Halimaj

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 09.10.1985
  • Kualifikimi Filozofi
  • Kualifikim shtesë Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

97 nga 106 seanca

Rangimi: e 10-ta

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

33 nga 33 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 4-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 29/01/2019 Pyet: Agimi

    E nderuara znj. Balaj-Halimaj, a mund të na informoni se përse për vitin 2019 nuk janë ngritur pagat për sektorin publik. Nuk e kam fjalën për ngritjen që parashihet me Ligjin për Pagat, por rritjen e cila ka ndodhë rëndom në vitet e fundit (paralelisht me ngritjen buxhetore). Ju falenderoj paraprakisht për mundin tuaj për t’u përgjigjur në këtë pyetje. Me respekt!

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Albulena Balaj-Halimaj

NISMA

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti