Haxhi  Avdyli

Haxhi Avdyli

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 21.01.1972
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

86%

91 nga 106 seanca

Rangimi: i 16-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

13 nga 13 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Haxhi Avdyli

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti