Ilir Deda

Ilir Deda

 • PartiaAlternativa (Alternativa)
 • Grupi ParlamentarPa Grup
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
 • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
 • Numri total i votave15,569
 • Më së shumti votaPrishtinë (4,410)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 07.01.1976
 • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

89 nga 106 seanca

Rangimi: i 19-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Ilir Deda

Alternativa

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti