Kadri Veseli

Kadri Veseli

 • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
 • Numri total i votave129,947
 • Më së shumti votaSkenderaj (13,307)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 31.05.1967
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

83%

88 nga 106 seanca

Rangimi: i 20-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

15 nga 15 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 3 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 03/02/2019 Pyet: Fatlum Prizren

  I nderuar z.Veseli, pasi që keni miratuar Ligjin për pagat në sektorin publik a nuk mendoni që në sektorin privat duhet ndërhyrje patjetër? Në sektorin privat janë aktiv afër 270 mijë punëtorë me paga shumë të ulëta duhet patjetër të vendoset në Kuvend sepse është çështje shumë serioze.

 • 30/01/2019 Pyet: Gezim syla Lipjan

  Përshëndetje z.Veseli, kam një pyetje për ju në lidhje me kushtet e punës së punëtorëve në sektorin privat. A do të ndërrmarrë Kuvendi ndonjë nismë për mbikëqyrje të zbatimit të Ligjit të Punës në sektorin privat gjegjësisht në respektimin e orarit të punës dhe diskriminimin që po u bëhet punëtorëve në sektorin privat?

 • 22/01/2019 Pyet: Florent Berisha Suharekë

  Përshëndetje i nderuar kryetar i Kuvendit të Kosovës, z. Kadri Veseli.  Pse nuk po bëhet shkarkimi i Ministrit të Bujqësisë Nenad Rikallo, duke e parë që ministria e Bujqësisë duhet të jetë më aktivja sa i përket zhvillimit ekonomik dhe unë si qytetar i Republikës së Kosovës nuk shoh diçka që ka arritur ky ministër në sektorin e bujqësisë duke përfshirë këtu edhe zbritjen e çmimit të naftës për bujqit dhe fushatën për ta punuar tokën e Kosovës. Në anën tjetër, ky ministër nuk punon fare me arsyetimin në vete se nëse nuk zhvillohet bujqësia e Kosovës. Serbia dërgon mallra 450 milion euro në Kosovë, kurse sipas mendimit tim zhvillimi i bujqësisë duhet të jetë prioriteti i parë për Qeverinë dhe Kuvendin.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Kadri Veseli

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti