Labinot Tahiri

Labinot Tahiri

 • PartiaAleanca Kosova e Re (AKR)
 • Grupi ParlamentarPa Grup
 • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
 • Numri total i votave15,540
 • Më së shumti votaFerizaj (4,433)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Ferizaj
 • Data e lindjes 18.12.1980
 • Kualifikimi Art

Pjesëmarrja në seanca plenare

77%

76 nga 99 seanca

Rangimi: i 25-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Labinot Tahiri

AKR

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti