Lumir Abdixhiku

Lumir Abdixhiku

 • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
 • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
 • Numri total i votave28,991
 • Më së shumti votaPrishtinë (8,580)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 22.04.1983
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

86 nga 99 seanca

Rangimi: i 14-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

93%

28 nga 30 votime

Rangimi: i 15-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Lumir Abdixhiku

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti