Memli Krasniqi

Memli Krasniqi

Krahaso me deputet tjetër
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 25.01.1980
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

81 nga 99 seanca

Rangimi: i 20-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

32 nga 33 votime

Rangimi: i 4-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Memli Krasniqi

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti