Mergim Lushtaku

Mergim Lushtaku

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 20.11.1986

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

96 nga 106 seanca

Rangimi: i 11-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

29 nga 29 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 25/01/2019 Pyet: Safet Shtërpc

  Çfarë ka ndodhur me iniciativën tuaj për zvogëlimin e vjetërsisë së automjeteve që kanë të drejtë të zhdoganohen në Kosovë?

 • 23/01/2019 Pyet: Mujë Huruglica Fushë Kosovë

  I nderuar deputet, pyetja ime ka të bëj me qëndrimin tuaj për Gjykatën Speciale, si e vlerësoni duke marrë parasysh edhe afektimin tek familja juaj nga ky proces, a është proces në favor të Kosovës apo e kundërta?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Mergim Lushtaku

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti