Nait Hasani

Nait Hasani

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendi i lindjes Prizren
 • Data e lindjes 15.01.1965
 • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

99 nga 106 seanca

Rangimi: i 7-ti

Shfaq detajet

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

30 nga 30 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 3 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 08/02/2019 Pyet: Mjeku Veterinare Prizren

  I nderuar z.Hasani, Ju si Kryetar i Komisionit për Administratë të lutem a mund të na tregoni se si ka mundësi që në Ligjin për Paga, kategoria për Mjekët Veterinarë nuk gjendet fare aty marrë parasysh faktin që të gjitha kategoritë e tjera gjenden aty. Nuk e di se sa jeni i informuar por dihet se mjekët veterinarë kanë të njëjtën përgatitje shkollore sikurse mjekët e përgjithshëm. Gjithashtu duke marrë parasysh se mjekët veterinarë janë barriera e parë e cila parandalon shumë sëmundje. Shpresoj se do ta merrni parasysh këtë pyetje! Me respekt!

 • 05/02/2019 Pyet: Burim Fushë Kosovë

  Përshëndetje i nderuar deputet,  a mundeni të na informoni në bazë të Ligjit të pagave sa është koeficienti për inspektorët tatimor në ATK, si dhe sa është shtesa - rrezikshmëria?

 • 31/01/2019 Pyet: Driton

  I nderuar, fillimisht dëshiroj t’iu përgëzoj për punën që keni bërë në lidhje me Projektligjin për paga. Me sa kam mundur të përciellë punën e këtij komisioni, të gjithë anëtarët kanë qenë shumë konstruktiv. Në draftligjin që ka kaluar në lexim të parë për policinë e Kosovës, shtesat kanë qenë deri në 50 %, ndërsa tani qenkan ulur në 40 %. Përse është bërë kjo ulje? Konsideroj që nuk është e drejtë sepse rrezikshmëria është shumë e lartë në ketë profesion! Shpresoj që do keni mirëkuptim dhe të ngritni këtë shqetësim.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Nait Hasani

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti