Pyetjet parlamentare të: Gazmend Gjyshnica

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
23/07/2020 Punë të Jashtme
Pas konkursit të brendshëm, në kuadër të rrotacionit të diplomatëve të organizuar për herë të parë në historinë e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe për Diasporë, nga ish-ministri Glauk Konjufca, komisioni profesional, ku nuk kishte as anëtarë as ndikim
Lexo më shumë
Meliza Haradinaj Po
23/07/2020 Punë të Jashtme
Njëjtë sikurse më herët, vazhduat prapë. Pra, të na e dëshmoni se sa e padenjë jeni për të qenë ministre e Punëve të Jashtme. Si Lëvizje Vetëvendosje, ne parashihnim auditimin e gradave diplomatike, ndërsa Qeveria koti në koordinim me presidentin, po shp
Lexo më shumë
Meliza Haradinaj Po