Pyetjet parlamentare të: Ganimete Musliu

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
23/06/2020 Drejtësi
I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Kolege dhe ju kolegë deputetë, I nderuar zëvendëskryeministër, zoti Selmanaj, Në çdo fushatë elektorale ju personalisht, por edhe Lidhja Demokratike e Kosovës keni proklamuar se me ardhjen në pushtet të Lidhjes
Lexo më shumë
Driton Selmanaj Po
16/10/2020 Bujqësi dhe Blegtori
I nderuar ministër, Premtimi për realizimin e subvencioneve te kultura bujqësore është stërzgjatur dhe ata ende nuk kanë përgjigje dhe si pasoj e kësaj ata ndihen në vështirësi dhe të rrezikuar nga gjendja e tyre e rënduar për mosndihmë që nuk u është bë
Lexo më shumë
Besian Mustafa Po
16/10/2020 Bujqësi dhe Blegtori
Sinqerisht, bujqit kanë më shumë nevojë për ndihmë sesa për fjalë të bukura dhe po besoj që duhet përfundimisht të ndërpritet ajo retorika e vazhdueshme që po bëhet e kemi gjetur keq dhe është pandemia. Nuk mund të fshihemi më pas asaj sesi e keni gjetur
Lexo më shumë
Besian Mustafa Po
30/11/2020 Siguri
I nderuar ministër Quni, Më 12 nëntor, ju i jeni përgjigjur kërcënimeve të Vuçiqit në këtë mënyrë: fare nuk jam i interesuar për luftë, duam të jetojmë në paqe, por nëse lufta është e pashmangshme, ne si çdoherë do të fitojmë, mos e harroni ferrin e Kosh
Lexo më shumë
Anton Quni Po