Pyetjet parlamentare të: Arbër Tolaj

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
09/07/2020 Shëndetësi
I nderuar ministër i Shëndetësisë, Kabinet Qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Çështja ka të bëjë me pagat jubilare, tri pagat jubilare dhe tri pagat pas pensionimit të punëtorëve shëndetësor. Pra, pyetja konsiston në atë se a keni paraparë bux
Lexo më shumë
Armend Zemaj Po
23/07/2020 Bujqësi dhe Blegtori
Si qëndron situata me grante dhe subvencione në bujqësi këtë vit? A ka vështirësi në aplikimin dhe kryerjen e obligimeve nga ana e ministrisë dhe deri ku ka arritur ky proces? Pra, kjo ka qenë pyetja, edhe pse ministri ka dhënë sqarimin më datën 20. Fale
Lexo më shumë
Besian Mustafa Po
16/10/2020 Bujqësi dhe Blegtori
Çështja ka të bëjë realisht me të dy dikasteret, edhe Ministrinë e Bujqësisë, po ashtu edhe këtë të Tregtisë dhe Industrisë, mirëpo për shkak se nuk na lejohet të bëjmë pyetje për dy ministri, ne i jemi adresuar ministrit të Bujqësisë. Çësh
Lexo më shumë
Besian Mustafa Po