Pyetjet parlamentare të: Labinotë Demi- Murtezi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
23/07/2020 Shëndetësi
Këto pyetje janë të adresuara më herët për ministrin, por meqë nuk ka ardhur radha deri tash dhe më vjen keq që edhe sot ministri nuk është këtu që ta marr një përgjigje, unë do t’i shtroj si pyetje dhe shpresoj që ta marrë përgjigjen ndërkohë prej
Lexo më shumë
Armend Zemaj Po
23/07/2020 Shëndetësi
Me fillimin e lirimit gradual të masave, Qeveria Kurti, konkretisht Ministria e Shëndetësisë e udhëhequr në atë kohë nga ministri Arben Vitia, kishte një plan të detajuar vlerësimi që korrespondonte me rezultatet e rasteve të të infektuarve dhe respektim
Lexo më shumë
Armend Zemaj Po
29/10/2020 Sociale
Më vjen keq që z. Hoti nuk është prezent dhe për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës mbetet shumë shqetësuese situata e shqiptarëve në veri. Pyetja ime konsistonte me promovimin e 94 banesave të reja, për të cilat nënkryetari i Komunës së Mitrovi
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po