Pyetjet parlamentare të: Ali Berisha

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
14/08/2020 Infrastrukturë
Është jashtëzakonisht keq që disa nga ministrat nuk janë prezent, sidomos në kohën kur bëhen pyetjet parlamentare. Është hera e dytë që e shtroj këtë pyetje. Prandaj, sot dëshiroj ta paraqes këtë pyetje, megjithëse ministri nuk është prezent, d
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo
14/08/2020 Sport
Pyetja ime për ministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka të bëjë me një investim në qytetin e Pejës, në komunën e Pejës për stadiumin e qytetit “Shahin Haxhiislami”. Një projekt i cili ka filluar që tetë vjet. E di që Ministria e Kulturës,
Lexo më shumë
Vlora Dumoshi Po
14/08/2020 Sport
Në pyetjen time isha konkret. Sa mjete ka ndarë ndër vite Ministria e Kulturës për këtë stadium dhe a ka raport monitorimi për ndërtimet në atë stadium dhe arsyet e ndërprerjes së kontratës dhe pse ai stadium bazuar në të gjitha ato investime të deritash
Lexo më shumë
Vlora Dumoshi Po