Pyetjet parlamentare të: Valon Ramadani

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
23/06/2020 Kulturë
Pyetja ime ka të bëjë me trashëgiminë kulturore, më konkretisht marrja e masave mbrojtëse për objektin e shkollës “Ismail Qemali” në Ferizaj. E nderuara zonja Vlora Dumoshi, të gjithë e dimë vlerën dhe rëndësinë e veçantë për objektet e trash
Lexo më shumë
Vlora Dumoshi Po
23/06/2020 Punë të Brendshme
Çështjen, të cilën do ta nge tash drejtuar zotit Agim Veliu që ka të bëjë me gjendjen dhe kushtet e rënda të punës për zjarrfikësit në përgjithësi, e sidomos ata në Ferizaj. Prej vizitës që e kam pasur në Brigadën e Zjarrfikësve në Ferizaj, kam ku
Lexo më shumë
Agim Veliu Po