Pyetjet parlamentare të: Fitore Pacolli- Dalipi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
09/07/2020 Punë të Jashtme
Faleminderit, kryetare! Ditëve të fundit po rikonfirmohen ajo që Lëvizja Vetëvendosje vite më parë ka ngritur alarmin për idenë dhe për planet që koordinon Presidenti i Kosovës së bashku me presidentin e Republikës së Serbisë. Ideja për shkëmbim territor
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
09/07/2020 Punë të Jashtme
Ju nuk treguat se a pajtoheni me atë çfarë ka bërë Presidenti Thaçi. Ju po vazhdoni të bashkëngjiteni në dialogun të cilin e ka nisur Presidenti Thaçi dhe po thoni që po shkoni të bisedoni me Vuçiqin për marrëveshje reciproke, a po? Mirëpo, Vuçiqi ka dek
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Jo
23/07/2020 Punë të Jashtme
Zoti Hoti nuk është këtu për t’ju përgjigjur pyetjeve, por unë do ta lexoj pyetjen dhe pres që zoti Hoti të kthejë përgjigje, pasi që ministrja për Punë të Jashtme nuk kishte përgjigje më herët. Për të rifilluar bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbi
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Jo
14/08/2020 Punë të Jashtme
Kjo Qeveri ilegale vullnetarisht ka hequr dorë nga sovraniteti i vendi dhe pas heqjes dorë nga reciprociteti me Serbinë ka hequr dorë edhe e drejta kushtetuese në angazhim për njohjen e pavarësisë së Kosovës dhe anëtarësim në organizatat evropiane e ndër
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Jo
16/10/2020 Administratë
Kanë kaluar katër muaj e më shumë dhe Qeveria ende nuk ka caktuar një adresë politike dhe institucionale për procesin e integrimit evropian. Zyrtarët e BE-së kanë mbetur pa adresë politike se kë mund ta thërrasin dhe kujt mund t’i drejtohen kur kan
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
16/10/2020 Administratë
Kanë kaluar katër muaj, kemi hyrë në muajin e pestë dhe nuk e dimë se çfarë po ndodhë. Ju nuk thatë se kur do të përfundojë tranzicioni. Thatë se e keni caktuar një zëvendësministër, si e keni caktuar? Në rastin e Maqedonisë së Veriut, zëvendësministri i
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
12/11/2020 Dialog
Pyetja ime për zotin Hoti lidhet me deklarimin e kryetarit të Lidhjes Socialdemokrate dhe ishkryetarit të Parlamentit të Vojvodinës, Nenad Çanak, i cili në një debat televiziv në Serbi ka folur për ekzistimin e 16 varrezave masive në Serbi me trup
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
10/12/2020 Punë të Jashtme
Më datë 28 shtator 2020 ministrja e Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla, i ka rekomanduar presidentit të dekretojë djalin e deputetit Haxhi Shala, Flakëron Shala, konsull të përgjithshëm të Republikës së Kosovës në Pragë. Ndërsa, me datë 20 tetor
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
10/12/2020 Punë të Jashtme
Më 28 shtator 2020, ju si ministre i keni rekomanduar Presidentit ta dekretojë djalin e deputetit Haxhi Shala, z. Flakëron Shala, konsull të përgjithshëm të Republikës së Kosovës në Pragë. Ndërsa, më 20 tetor, ish-Presidenti Thaçi e ka nënshkruar dekreti
Lexo më shumë
Meliza Haradinaj Po