Pyetjet parlamentare të: Fjolla Ujkani

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
16/10/2020 Infrastrukturë
Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Në vitin 2017 me kërkesë të Komunës së Vushtrrisë në Ministrinë e Infrastrukturës është iniciuar projekti për ndërtimin e urës mbi Lumin Silica në Fshatin Pestovë. Komuna e Vushtrrisë ka hartuar projektin kry
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo
29/10/2020 Infrastrukturë
Është e papërgjegjshme se si ministri, zoti Abrashi, nuk vjen t’u përgjigjet pyetjeve që i kemi bërë edhe në seancat e kaluara, sepse duhet ta ketë parasysh e ky problem nuk është problem imi personal, por është problem i banorëve të Artakolli
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo
10/12/2020 Infrastrukturë
Është e papërgjegjshme se si ministri, zoti Abrashi, nuk gjen kohë që të vijë në Kuvend e t’u përgjigjet pyetjeve parlamentare të deputetëve, që kanë të bëjnë me hallet dhe problemet e qytetarëve. Ndërsa, jemi të vetëdijshëm që gjatë tërë kohë
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo
10/12/2020 Mjedis
Janë bërë katër vjet nga hyrja në fuqi e Ligjit nr. 05/L-044 për zonën e rrezikuar mjedisore të Obiliqit dhe rrethi i tij, i cili i ndalon dëmet që u shkaktohen banorëve të Komunës së Obiliqit nga termocentralet. Ky ligj e specifikon qartë çështje e mbro
Lexo më shumë
Blerim Kuçi Po