Pyetjet parlamentare të: Ekrem Hyseni

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
07/08/2020 Infrastrukturë
I nderuar Kabinet qeveritar, Kolegë deputetë, Të nderuar qytetarë, Si shqetësim ka qenë disa herë rruga magjistrale Podujevë - Prishtinë dhe dinamika e ulët e zhvillimit të punimeve aty. Vonesat që kanë qenë aty kanë qenë shqetësim i madh për qytetarët.
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo