Pyetjet parlamentare të: Vlora Limani- Hajnuni

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
14/08/2020 Shëndetësi
Sipas Organizatën Botërore të Shëndetësisë, pjesa më e madhe e njerëzve që kanë humbur jetën në luftë me virusin korona janë njerëz që kanë vuajtur edhe më parë nga ndonjë sëmundje kronike joinfektive siç janë sëmundjet kardiovaskulare, diabeti dhe kance
Lexo më shumë
Armend Zemaj Jo
14/08/2020 Sociale
Edhe këtë pyetje do ta lexoj, sepse është që një muaj në procedurë dhe është hera e dytë që më jepet fjala për këtë pyetje. Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale sipas rregullativës aktuale ligjore është përgjegjëse e gjithmbarshme për organizimin e o
Lexo më shumë
Skender Reçica Jo