Pyetjet parlamentare të: Elmi Reçica

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
30/11/2020 Shëndetësi
Çështja është ndërtimi i spitalit të përgjithshëm të Ferizajt. Zoti ministër, është çështje e njohur dhe është e ditur, por desha që ta forcoj dhe ta sforcoj këtë çështjen e ndërtimit të spitalit të Ferizajt. Edhe pse ndërtimi i spitalit të përgji
Lexo më shumë
Armend Zemaj Po