Pyetjet parlamentare të: Time Kadrijaj

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
12/11/2020 Shëndetësi
Me vite, padrejtësisht, qytetarët e Kosovës ndoshta janë të vetmit në rajon që nuk kanë sigurime shëndetësore. Siç e dini, ligji është miratuar në Kuvendin e Kosovës, por asnjëherë nuk është implementuar. Çfarë është duke bërë Ministria e Shëndetë
Lexo më shumë
Armend Zemaj Po
12/11/2020 Sociale
Ministër, e kuptojmë situatën me pandemi, e që shpeshherë u ikim takimeve me palë dhe me pacientë, por në këto raste nuk mund të vijmë në ndonjë përfundim real e konkret, nëse nuk e kemi vizituar pacientin, sepse nuk mund të merret një vendim nëse vërtet
Lexo më shumë
Skender Reçica Po
30/11/2020 Shëndetësi
Meqenëse kjo pyetje është bërë më 11 nëntor 2020, d.m.th. ka kaluar kohën, e po mendoj që edhe nëpër debate, edhe plotë patën pyetje pikërisht për këtë çështje, po megjithatë do ta parashtroj. Çështja është se nga infeksioni me COVID-19 nëpër spit
Lexo më shumë
Armend Zemaj Po
30/11/2020 Shëndetësi
Sepse ne këto ditë po hasim edhe nëpër mediat tona që njerëzit po ankohen, për të gjitha profesionet, qoftë arsimtarë, qoftë profesorë, qoftë mjekë, qoftë punëtorë të administratës, policë, dhe të gjithë zjarrfikësit të cilët nuk po mund ta përballojnë k
Lexo më shumë
Armend Zemaj Po
30/11/2020 Drejtësi
Çështja është: pse në Pakon financiare shtesë që është shpërndarë nga Qeveria e Kosovës është bërë një padrejtësi dhe stafi i Shërbimit Korrektues të Kosovës nuk është përfshirë në pakon e stafit, në pakon financiare, ashtu siç është përshirë p.sh
Lexo më shumë
Selim Selimi Jo