Pyetjet parlamentare të: Valdete Idrizi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
09/07/2020 Infrastrukturë
E nderuara kryetare, Kabinet Qeveritar, Të nderuar deputetë dhe kolegë të dashur, Pyetjen që kisha për t’i bërë ministrit, respektivisht Qeverisë Hoti, ka të bëjë me një diskriminim që është bërë në mënyrë të vazhdueshme edhe prej Qeverisë Kurti, s
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
09/07/2020 Drejtësi
Pyetja e dytë ka të bëjë me dhunën në familje. Të gjithë e dimë që faktikisht edhe siç është pritur edhe siç është konfirmuar, dhuna në familje dhe raportimi është rritur për mbi 30%. Tash gratë, vajzat tona i kemi parë që përveç se kanë qenë viktima të
Lexo më shumë
Selim Selimi Jo
23/07/2020 Drejtësi
Pyetja ime ka të bëjë sa i përket dhunës në familje. Fatkeqësisht, dhuna në familje ka shënuar rritje shumë të madhe. I kemi parë, kemi qenë dëshmitarë edhe të vrasjeve, dhunimeve e përdhinimeve që kanë ndodhur muajve të fundit, sidomos edhe gjatë kohës
Lexo më shumë
Selim Selimi Po
16/10/2020 Infrastrukturë
Pyetja e parë ka të bëjë me rindërtimin e shtëpive të banorëve shqiptarë në veri. E dinë këtë disa herë, edhe kur është bërë rishikimi i buxhetit, është kërkuar që një buxhet shumë më i madh për rindërtimin e shtëpive të shqiptarëve në veri. Përkundër pr
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo
16/10/2020 Infrastrukturë
Pyetja tjetër ka të bëjë me ndërtimin apo finalizimin e një rruge që për banorët e rajonit të Mitrovicës njihet goxha moti, sepse qysh po e quajnë disa është një rrugë historike. Bëhet fjalë për investimet, që po mendoj ndoshta ka afër pesë vjet që ka fi
Lexo më shumë
Arban Abrashi Jo