Pyetjet parlamentare të: Fitim Haziri

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
08/10/2020 Punë të Brendshme
Çështja ka të bëjë me zjarrfikësit në Komunën e Podujevës, të cilët kanë protestuar disa herë duke kërkuar largimin e shefit të Njësisë së Zjarrfikësve, zotin Milaim Ajvazi, me arsyetimin se i njëjti ka keqpërdor detyrën zyrtare. Pyetja shkon për
Lexo më shumë
Agim Veliu Po
08/10/2020 Punë të Brendshme
Pakënaqësia e 12 pjesëtarëve të Njësisë së Zjarrfikësve në Komunën e Podujevës nuk fillon me protestat e fundit. Kjo ka filluar qysh para një viti kur ju zotëri Veliu keni qenë kryetar komune. Kanë qenë ankesa dhe kërkesa të faktuara, ku personi në fjalë
Lexo më shumë
Agim Veliu Po
10/12/2020 Sociale
Çështja është rreth Inspektoratit të Punës që ka ndërmarrë një sërë vendimesh të kontestuara, të cilat urdhërojnë kthimin në detyrë të kryeshefëve dhe zyrtarëve të lartë të ndërmarrjeve dhe institucioneve publike. Njëri nga vendimet ka të bëjë me
Lexo më shumë
Skender Reçica Po