Pyetjet parlamentare të: Enver Haliti

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
08/10/2020 Shëndetësi
Atëherë, çështja është te ndërprerja e ofrimit të shërbimeve të terapisë në Klinikën e Oftalmologjisë në Qendrën Klinikën Universitare të Kosovës. Ka disa muaj pacientët të cilët kanë probleme me të pamurit e të cilët kanë nevojë për shërbime dhe trajtim
Lexo më shumë
Armend Zemaj Po
08/10/2020 Sport
E nderuar zonja Dumoshi, Pyetjen e keni marrë dhe ajo ka të bëjë me diskriminim gjinor nga Federata e Hendbollit të Kosovës, rreth shpërblimit të fituesit në garat e super ligës së Kosovës në hendboll. Në dokumentin e publikua që ka të bëjë me propozicio
Lexo më shumë
Vlora Dumoshi Po
10/12/2020 Punë të Jashtme
E nderuar zonja Haradinaj, Kosova i plotëson kushtet për të marrë domenin e nivelit të lartë të faqeve të internetit, që u takon shteteve të pavarura. Anëtarësimi i Republikës së Kosovës në fondin monetar ndërkombëtar dhe në Bankën Botërore ia hap rrugën
Lexo më shumë
Meliza Haradinaj Po