Pyetjet parlamentare të: Alban Hyseni

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
07/08/2020 Drejtësi
Janë dy çështje të cilat unë do t’i shtroja, po besoj që të parën fillojmë tash e të dytën mandej në kohën e rezervuar për pyetjen tjetër. Unë do të doja të parashtroj edhe një pyetje lidhur me koncept-dokumentin për çështjen e pasurisë së fituar n
Lexo më shumë
Selim Selimi Po
07/08/2020 Drejtësi
Pyetja e dytë ka të bëjë me procesin e vetingut, proces ky që është mbase edhe më i rëndësishëm sesa çështja e parë. Zotëri Selimi do të ishte mirë të na tregonte për vetingun, sepse ai dhe kjo Qeveri jolegale dhe jolegjitime po ndërhyjnë, ose kanë ndërh
Lexo më shumë
Selim Selimi Po
08/10/2020 Drejtësi
Pyetja ime është për zotin Selim Selimin. Në faqen zyrtare të Ministrisë së Drejtësisë nuk gjenden emrat e këshilltarëve, por as vendimeve tuaja si ministër ose të paktën nuk janë të gjitha. Duke i parë zhvillimet e fundit lidhur me Ministrinë e Drejtësi
Lexo më shumë
Selim Selimi Po
08/10/2020 Drejtësi
Në mesin e regjisorëve e ekonomistëve e të arkitektëve, po duket që pak ka juristë, por sido që të jetë pyetja është kjo: deklarimi që ka bërë një këshilltar i juaji kohëve të fundit dhe afera për të cilën është kapur ose është akuzuar, ju keni thënë që
Lexo më shumë
Selim Selimi Po
08/10/2020 Punë të Brendshme
Pyetja tjetër është për zotin Veliun. Policia e Kosovës më 18 shtator 2020 ka zhvilluar një operacion në Karaçevë të Dardanës, ku Prokuroria e Gjilanit, Policia, Inspektorati, mbledhja e Qeverisë është raportuar që personat e ndaluar dhe provat e sekuest
Lexo më shumë
Agim Veliu Po
08/10/2020 Punë të Brendshme
Zoti Veliu, për këto 6 000 mijë euro, këto mjete të konfiskuara në ato kazino atje ku ka pasur qarkullim me qindra-mijëra, e ndoshta me miliona euro, duken pak shifra të vogla, si do që të jetë, po më intereson një çështje tjetër. 30 A janë gjetur elemen
Lexo më shumë
Agim Veliu Po
29/10/2020 Sociale
Çështja që dua të ngre sot është lidhur me pensionet e shqiptarëve gjatë periudhës 2010-2019 në Zvicër. Në vitin 2010 siç e dimë është ndërprerë marrëveshja asokohe e arritur në vitet ’60-ta mes ish-Jugosllavisë dhe Zvicrës për sigurimet pen
Lexo më shumë
Skender Reçica Po
29/10/2020 Sociale
Zoti Reçica, nëse veç mund të jem edhe njëherë i qartë. Pra fillimisht e thatë që kemi pasur dy marrëveshje, më pas thatë që kemi mungesë të legjislacionit, respektivisht Ligjit për pensione që e ka pamundësuar pak ose e ka vështirësuar punën dhe angazhi
Lexo më shumë
Skender Reçica Po