Votimi i rezolutës lidhur me bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

15/03/2020 01:35:00 Shkarko dokumentin

Të pranishëm: 61

Munguan: 59

  • Pjesëmarrja në votim

Filtro

    Kundër 0 vota