Miratimi i Projekt-rezolutës mbi procesin e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë.

15/12/2018 17:10:00 Shkarko dokumentin

Të pranishëm: 61

Munguan: 58

  • Pjesëmarrja në votim

Filtro

    Kundër 0 vota