Data Grupi Parlamentar Drejtuar Pyetja Mbajtur
04/06/2021 10:12:28 Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës Hekuran Murati Ministre e Financave dhe Transfereve Interpelancë me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati për çështjen: “Falja e gjobave bizneseve të prekura nga situata me COVID-19” Po