Profili i grupit parlamentar të LS - së

Grupi parlamentar i Listës Serbe (LS) ka gjysmën e deputetëve me mandatin e parë si deputetë të Kuvendit të Kosovës, pra 5 nga 10 deputetë sa ka gjithsej. Është grupi i dytë parlamentar me moshën mesatare më të vogël të deputetëve (38 vjet) pas grupit parlamentar të LVV-së. Ndërkaq numri ma i madh i deputetëve të këtij grupi parlamentar janë nga Mitrovica.

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!