Profili i grupit parlamentar të NISMA-AKR - së

Shumica e deputetëve të grupit parlamentar të NISMA-AKR –së janë deputetë të rizgjedhur nga legjislatura e VI-të gjithsej katër prej tyre, dy të tjera janë për herë të parë deputetë ndërkaq ky grup nuk ka asnjë deputetë të legjislaturave të mëparshme. Tri komunat prej nga vinë gjashtë deputetët e këtij grupi parlamentar janë: Prishtina (3), Malisheva (2) dhe Prizreni(1).

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!