Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 102
 • Dëgjime publike: 15
 • Projektligje të shqyrtuara: 22
 • Ligje të monitoruara: 1
 • Takime me rend dite dialogun: 2
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 02.05.2023

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit për lexim të dytë i Projektligjit nr.08/L-192 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-034 për mbrojtjen e konsumatorit

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) për vitin 2022

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 18.04.2023

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Projektligjit nr.08/L-192 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-034 për mbrojtjen e konsumatorit

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) për vitin 2022

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 30.03.2023

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Projektligjit nr.08/L-192 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-034 për mbrojtjen e konsumatorit

  • 4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit – ARRU për vitin 2022

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 22.03.2023

   I miratuar
  • 3. Raportim i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) lidhur me Planin e Përformancës së ZRRE-së për vitin 2023

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Projektligji nr.08/L-192 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-034 për mbrojtjen e konsumatorit

Filtro
 • Meetings:2
 • Të pranishëm: Driton Hyseni , Ferat Shala , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku - Rexhepi

  Munguan: Abelard Tahiri , Armend Muja , Fidan Jilta , Gramos Agusholli , Jeta Statovci , Svetislav Jokić , Mimoza Kusari - Lila

  Të ftuar: Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), znj.Rozeta Hajdari, Kryetari i Odës Ekonomike, z.Berat Rukiqi dhe Drejtori i Përgjithshëm i Doganës së Kosovës z.Agron Llugaliu

  • Rendi i ditës
  • 1. Diskutim publik, me mbeshtetje të KDI-së Tema: Barrierat tregtare mes Kosovës dhe Serbisë

 • Të pranishëm: Armend Muja , Driton Hyseni , Ferat Shala , Fidan Jilta , Gramos Agusholli , Jeta Statovci , Svetislav Jokić , Mimoza Kusari - Lila , Pal Lekaj , Uran Ismaili , Valentina Bunjaku - Rexhepi

  Të ftuar: znj. Artane Rozvanolli, Ministre e Ekonomisë; z. Jeton Mehmeti, kryesues i bordit të KOSTT-it; z. Isuf Mehmeti, Kosova Thëngjilli Sh.A.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 20.04.2021

  • 3. Shqyrtimi i kërkesës së NP KOSTT, të ftuar për raportim: ministrja e ekonomisë, znj.Artane Rizvanolli; bordi dhe kryeshefi ekzekutiv i NP KOSTT

   Raportim