Deputetët

Kuvendi i Kosovës ka gjithsej 120 deputetë të zgjedhur me votim të fshehtë. Deputeti i Kuvendit është përfaqësues i popullit dhe vepron sipas bindjes dhe ndërgjegjes së tij.

Deputeti ka të drejtë për pjesëmarrje në punimet e Kuvendit, për të iniciuar ligje apo rezoluta, për t’u parashtruar pyetje anëtarëve të Qeverisë, për të votuar për vendimet e propozuara të Kuvendit, si edhe për të marrë pjesë në diskutime, në kushte të barabarta me deputetët tjerë të Kuvendit.

Deputetët sipas partisë

Mbyll detajet

Deputetet sipas grupit parlamentar

Mbyll detajet

Deputetët sipas gjinisë

Mbyll detajet

Deputetët sipas komunës

Mbyll detajet

Deputetët sipas profesionit

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar Numri i pytjeve parlamentare të parashtruara

  Fitim Haziri

  94%
  0 %
  0%
  0

  Glauk Konjufca

  89%
  0 %
  0%
  0

  Saranda Bogujevci

  75%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Bedri Hamza

  81%
  0 %
  0%
  0

  Kujtim Shala

  80%
  0 %
  0%
  0

  Bekim Arifi

  76%
  0 %
  0%
  0

  Slavko Simić

  80%
  0 %
  0%
  0

  Avdullah Hoti

  89%
  0 %
  0%
  0

  Lumir Abdixhiku

  42%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Alban Hyseni

  79%
  0 %
  0%
  0

  Arta Bajralija

  96%
  0 %
  0%
  0

  Fidan Jilta

  89%
  0 %
  0%
  0

  Duda Balje

  95%
  0 %
  0%
  0

  Bahrim Šabani

  94%
  0 %
  0%
  0

  Adem Hodža

  67%
  0 %
  0%
  0

  Erxhan Galushi

  89%
  0 %
  0%
  0

  Fadil Gashi

  80%
  0 %
  -
  0

  Eman Rrahmani

  99%
  0 %
  0%
  4

  Mimoza Kusari - Lila

  95%
  0 %
  0%
  0

  Mefail Bajqinovci

  96%
  0 %
  0%
  2

  Labinotë Demi - Murtezi

  95%
  0 %
  0%
  5

  Valon Ramadani

  98%
  0 %
  0%
  2

  Gazmend Gjyshinca

  88%
  0 %
  0%
  0

  Fitore Pacolli - Dalipi

  91%
  0 %
  0%
  0

  Artan Abrashi

  92%
  0 %
  0%
  0

  Salih Zyba

  96%
  0 %
  0%
  1

  Anton Quni

  72%
  0 %
  0%
  0

  Armend Zemaj

  95%
  0 %
  0%
  0

  Hykmete Bajrami

  84%
  0 %
  0%
  0

  Agim Veliu

  91%
  0 %
  0%
  0

  Behgjet Pacolli

  39%
  0 %
  0%
  0

  Arben Gashi

  82%
  0 %
  0%
  0

  Besian Mustafa

  80%
  0 %
  0%
  2

  Marigona Geci

  78%
  0 %
  0%
  0

  Driton Selmanaj

  87%
  0 %
  0%
  4

  Rrezarta Krasniqi

  84%
  0 %
  0%
  3

  Valentina Bunjaku - Rexhepi

  90%
  0 %
  0%
  1

  Vlora Dumoshi

  81%
  0 %
  0%
  0

  Ramush Haradinaj

  66%
  0 %
  0%
  8

  Besnik Tahiri

  88%
  0 %
  0%
  6

  Bekë Berisha

  87%
  0 %
  0%
  1

  Pal Lekaj

  85%
  0 %
  0%
  3

  Time Kadrijaj

  85%
  0 %
  0%
  22

  Albena Reshitaj

  80%
  0 %
  0%
  1

  Albana Bytyçi

  92%
  0 %
  0%
  7

  Jasmina Dedić

  80%
  0 %
  0%
  0

  Milos Perović

  77%
  0 %
  0%
  0

  Verica Ćeranić

  80%
  0 %
  0%
  0

  Igor Simić

  72%
  0 %
  0%
  0

  Zoran Mojsilović

  77%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Ivan Todosjević

  53%
  0 %
  0%
  0

  Miljana Nikolić

  73%
  0 %
  0%
  0

  Branislav Nikolić

  67%
  0 %
  0%
  0

  Ljubinko Karadzić

  78%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Uran Ismaili

  39%
  0 %
  0%
  0

  Mërgim Lushtaku

  85%
  0 %
  0%
  0

  Ferat Shala

  88%
  0 %
  0%
  4

  Elmi Reçica

  81%
  0 %
  0%
  10

  Abelard Tahiri

  76%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Fadil Nura

  81%
  0 %
  0%
  6

  Enver Hoxhaj

  74%
  0 %
  0%
  0

  Memli Krasniqi

  34%
  0 %
  0%
  0

  Hajdar Beqa

  91%
  0 %
  0%
  0

  Bekim Haxhiu

  94%
  0 %
  0%
  35

  Xhavit Haliti

  83%
  0 %
  0%
  0

  Ardian Kastrati

  31%
  0 %
  0%
  0

  Eliza Hoxha

  82%
  0 %
  0%
  1

  Ariana Musliu - Shoshi

  86%
  0 %
  0%
  11

  Ganimete Musliu

  85%
  0 %
  0%
  15

  Blerta Deliu - Kodra

  77%
  0 %
  0%
  4

  Adelina Grainca

  97%
  0 %
  0%
  1

  Floretë Zejnullahu

  90%
  0 %
  0%
  5

  Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  92%
  0 %
  0%
  0

  Arbër Rexhaj

  98%
  0 %
  0%
  0

  Agon Batusha

  100%
  0 %
  0%
  4

  Dimal Basha

  86%
  0 %
  0%
  1

  Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

  75%
  0 %
  0%
  4

  Fitim Uka

  77%
  0 %
  0%
  4

  Fjolla Ujkani

  96%
  0 %
  0%
  6

  Haxhi Avdyli

  90%
  0 %
  0%
  0

  Avni Dehari

  97%
  0 %
  0%
  4

  Armend Muja

  97%
  0 %
  0%
  0

  Shqipe Mehmeti - Selimi

  94%
  0 %
  0%
  2

  Drita Millaku

  88%
  0 %
  0%
  0

  Gani Krasniqi

  98%
  0 %
  0%
  3

  Adriana Matoshi

  80%
  0 %
  0%
  1

  Besim Muzaqi

  99%
  0 %
  0%
  4

  Burim Karameta

  97%
  0 %
  0%
  3

  Mirlinda Sadiku

  90%
  0 %
  0%
  6

  Nijazi Isaku

  100%
  0 %
  0%
  0

  Arjeta Fejza

  98%
  0 %
  0%
  3

  Jetmire Vrenezi

  84%
  0 %
  0%
  2

  Ardian Gola

  95%
  0 %
  0%
  1

  Arijeta Rexhepi

  98%
  0 %
  0%
  9

  Adnan Rrustemi

  92%
  0 %
  0%
  2

  Doarsa Kica - Xhelili

  83%
  0 %
  0%
  1

  Milazim Salijaj

  100%
  0 %
  0%
  7

  Tinka Kurti

  92%
  0 %
  0%
  6

  Visar Korenica

  98%
  0 %
  0%
  5

  Vendenis Lahu

  99%
  0 %
  0%
  1

  Jeta Statovci

  92%
  0 %
  0%
  0

  Luan Aliu

  99%
  0 %
  0%
  3

  Haki Abazi

  73%
  0 %
  0%
  0

  Driton Hyseni

  95%
  0 %
  0%
  6

  Fatmir Humolli

  97%
  0 %
  0%
  1

  Vasfije Krasniqi

  41%
  0 %
  0%
  0

  Jahja Koka

  87%
  0 %
  0%
  6

  Shemsedin Dreshaj

  95%
  0 %
  0%
  4

  Hydajet Hyseni - Kaloshi

  98%
  0 %
  0%
  0

  Enver Haliti

  100%
  0 %
  0%
  2

  Enver Dugolli

  100%
  0 %
  0%
  8

  Gramos Agusholli

  95%
  0 %
  0%
  1

  Alban Bajrami

  89%
  0 %
  0%
  0

  Ekrem Mustafa

  95%
  0 %
  0%
  0

  Shqipe Metaj - Isufi

  99%
  0 %
  0%
  2

  Fridon Lala

  84%
  0 %
  0%
  1

  Samra Ilijazi

  92%
  0 %
  0%
  0

  Enis Kervan

  86%
  0 %
  0%
  2

  Mirsad Shkreta

  90%
  0 %
  0%
  1

  Yllza Hoti

  91%
  0 %
  0%
  1

  Hisen Berisha

  94%
  0 %
  0%
  7

  Isak Shabani

  97%
  0 %
  0%
  2

  Rashit Qalaj

  90%
  0 %
  0%
  0

  Dragana Antonijević

  80%
  0 %
  0%
  0

  Halil Thaçi

  100%
  0 %
  0%
  0