• Moduli i dialogut Kosovë-Serbi

    Informacione rreth marrëveshjeve dhe rolit të Kuvendit në mbikëqyrjen e Qeverisë, fakte, infografika e sondazheve, si dhe mundësi për t’iu bërë deputetëve pyetje direkte për këtë proces.

    Shih marrëveshjet
  • Ngjashmëria me deputetë

    Në këtë modul mund të krahasoni disa prej votimeve më të rëndësishme që kanë ndodhur në Kuvend me atë se si do të kishit votuar ju.

    Kalkulo ngjashmerinë
  • Fakte

    Fakte të përgatitura nga të dhënat e mbledhura në platformë. Edhe ju mund të krijoni fakte të reja, kurse ne i përgatisim ato që t'i shpërndani me shoqëri.

    Shih dhe zbulo fakte të reja
  • Pyet Deputetin

    Qytetarët mund të ju parashtrojnë pyetje deputetëve për të adresuar çështjet dhe brengat e tyre.

    Shkruaj pyetje
    1

    Pyetje drejtuar deputetëve

    0

    Pyetje të përgjigjura

    0 %

    0 nga 1 pyetje të përgjigjura

    Shih të gjitha pyetjet
  • Ligjet

    Informohuni mbi përmbushjen e agjendës legjislative ndër muaj dhe sektorë.

    Shih ligjet
    158

    Projektligje

    102

    Ligje të miratuara

    64%

    102 ligje të miratuara nga 158

  • Seancat

    Informohuni mbi votimet, pyetjet parlamentare dhe interpelancat e seancave plenare të Kuvendit.

    Shih Seancat Plenare

    Seancat në gjashtë muajt e fundit

  • Udhëtimet e deputetëve

    Ku po udhëtojnë dhe sa po shpenzojnë deputetët e Kosovës?

    Shih udhëtimet

    5 deputetët me më së shumti udhëtime

Përgjigjet e deputetëve

    Nuk ka përgjigje për momentin

Të gjitha pyetjet