Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 24
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 7
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Besim Muzaqi , Besnik Tahiri , Doarsa Kica - Xhelili , Fidan Jilta , Fitim Haziri , Igor Simić , Isak Shabani , Mërgim Lushtaku , Nijazi Isaku , Valon Ramadani

  Munguan: Agim Veliu

  Të ftuar: Kryetari i Kshillit të pavarur për sherbim civil, Jeton Koca.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil, për vitin 2021;

  • 3. Formimi i grupit punues për shqyrtimin e Projektligjit nr. 08/L-063 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që kanë të bëjnë me racionalizimin dhe vendosjen e vijave llogaridhënëse të Agjencive të Pavarura;

 • Të pranishëm: Besim Muzaqi , Doarsa Kica - Xhelili , Fidan Jilta , Fitim Haziri , Igor Simić , Isak Shabani , Nijazi Isaku , Valon Ramadani

  Munguan: Agim Veliu , Besnik Tahiri , Mërgim Lushtaku

  Të ftuar: Xhelal Sveçla, Ministër i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Raportimi i z. Xhelal Sveçla, Ministër i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike

   Raportim
  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Agim Veliu , Besim Muzaqi , Doarsa Kica - Xhelili , Fidan Jilta , Fitim Haziri , Igor Simić , Isak Shabani , Mërgim Lushtaku , Nijazi Isaku , Valon Ramadani

  Munguan: Besnik Tahiri

  Të ftuar: Përfaqësuesit e KPM-së

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me 07.04.2022

  • 3. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit të Pavarur për Media, për vitin 2021

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me 29.03 dhe 04.04.2022

  • 3. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Radio Televizionit të Kosovës, për vitin 2021

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i dytë Projektligjit nr. 08/L-128 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 06/L-114 për Zyrtarët Publik

   I miratuar