Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 5
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi i raportit të auditimit të performances të teknologjisë së informacionit në Agjencinë e Statistikave të Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi i raportit të auditimit të performances “Organizimi dhe menaxhimi i investimeve të teknologjisë së informacionit në institucionet publike”, të ftuar ministri i MPB-së, Xhelal Sveçla, ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, Drejtori i Agjencisë së Shoqërisë së Informacionit, Kujtim Gashi

   Raportim
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 14.04.2021

  • 3. Shqyrtimi i raportit të auditimit të performances, zbatimi i rekomandimeve të raportit “Administrimi i programit pёr trajtim mjekësor jashtë institucioneve shëndetësore publike dhe vlerësimi i rezultateve”.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi i Planit të Punës së Komisionit për vitin 2021.

   I miratuar
  • 4. Diskutim lidhur me inicimin e procedurave për Auditimin e Raporteve Vjetore Financiare dhe Raportet e Deklarimit Financiar të Fushatës së subjekteve politike për vitet 2018, 2019 dhe 2020.

  • Rendi i ditës
  • 1. Konstituimi i Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

   I miratuar