Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 33
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes të komisionit, të mbajtur më 20.09.2023

   I miratuar
  • 3. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z. Petrit Ajeti

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes të komisionit, të mbajtur më 12.07.2023

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit të Punës së Komisionit për sesionin pranveror të vitit 2023

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi dhe miratimi i Draft Planit të Punës së Komisionit për sesionin vjeshtor të vitit 2023

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit, të mbajtur më 21.06.2023

   I miratuar
  • 3. Raportim i Inspektorit të Përgjithshëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z.Kujtim Shala

   Raportim
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit, të mbajtur më 28.04.2023 dhe me 08.06.2023

   I miratuar
  • 3. Raportim i Inspektorit të Përgjithshëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z.Kujtim Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 08/L-235 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 08/L-193 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023,i ndryshuar dhe i plotësuar me Ligjin nr.08/L-213 nga fushëveprim i Komisionit

   I miratuar