Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 8
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me dt. 21.10.2022 dhe 7.11.2022

   I miratuar
  • 3. Intervistimi i SH.T. Martin Berishaj-Ambasador i Republikës së Kosovës në Kroaci

  • 4. Të ndryshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi kërkesës së SH.T. Martin Berishaj-Ambasador i Republikës së Kosovës në Kroaci, për shtyrjen e datës për intervistim nga Komisioni hetimor parlamentar.

   I miratuar
  • 3. Të ndryshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Dinamika e zbatimit të Planit të Veprimit të Komisionit

  • 3. Të ndryshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e dt.13.10.2022

   I miratuar
  • 3. Intervistimi i z. Ymer Fejzullahu, Kryesues i Bordit/Zyra e Rregullatorit per Energji

  • 4. Intervistimi z. Sylejman Hajdini, ish-Drejtor Menaxhues-Kosova Thëngjill sh.a.

  • 5. Të ndryshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga data 30.09.2022

   I miratuar
  • 3. Intervistimi i z. Kadri Kadriu, ish. u.d. Kryeshef Ekzekutiv-KOSTT

  • 4. Intervistimi i z.Skender Haziri-Kryesues i Bordit KEK

  • 5. Intervistimi i z. Nagip Krasniqi, Kryeshef Ekzekutiv-KEK

  • 6. Të ndryshme